Τζανίδου Μαρία

Οικονομολόγος

Γεννήθηκα και ζω στα Γιαννιτσά. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Πάντα είχα την επιθυμία να ενισχύω τα παιδιά να βελτιώνουν τις ικανότητές τους, να κατανοούν έννοιες που τους δυσκολεύουν, να τους διευκολύνει στη μάθηση και παράλληλα να έχουν περισσότερη διάθεση στην απόκτηση περισσότερων γνώσεων.
Η επαφή με τη νεολαία , η ενέργεια και ο ενθουσιασμός τους γεμίζει και εμένα με θετική ενέργεια. Επιπλέον αντικρίζοντας τα φρέσκα χαμόγελα και βιώνοντας τον αυθορμητισμό τους λόγω ηλικίας είναι κάτι που με εμπνέει να βελτιώνομαι κι εγώ ως εκπαιδευτικός αλλά και προσωπικά. Εκτός αυτού διατηρώ επικοινωνία με τον τρόπο σκέψης της κάθε γενιάς πράγμα που με κάνει να νιώθω ότι γεφυρώνεται όσο είναι δυνατόν το χάσμα των γενεών.
Τέλος μέσω της δουλειάς του εκπαιδευτικού επιθυμώ να συμβάλλω στο χτίσιμο του μέλλοντος των παιδιών έχοντας προσθέσει κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την άθληση, το χορό, πηγαίνω εκδρομές στη φύση, ακούω μουσική, βρίσκομαι με αγαπημένους μου φίλους. Email: mariatzan07@gmail.com