Κωνσταντοπούλου Βάσω

Μαθηματικός

Γεννήθηκα στα Γιαννιτσά , τόπος κατοικίας μου είναι η Νέα Πέλλα και είμαι 30 ετών. Προέρχομαι από επταμελή οικογένεια και είμαι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών.
Αποφοίτησα από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών και με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών μου στο φροντιστήριο «Θεωρία και Πράξη», εισήχθην στη Σχολή Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που αποτελούσε παιδικό μου όνειρο.
Ολοκλήρωσα τον α΄ κύκλο σπουδών στον επιστημονικό χώρο των μαθηματικών, επιλέγοντας ταυτόχρονα να λάβω την παιδαγωγική επάρκεια για την τελειοποίηση της εκπαιδευτικής προσέγγισης των μαθητών όλων των βαθμίδων αλλά και της μεταδοτικότητας στο αντικείμενο των μαθηματικών. Το 2012 και με το πέρας των σπουδών μου, επέστρεψα στο σημείο που είχα σταματήσει, στο φροντιστήριο «Θεωρία και Πράξη», με τη θέση της εκπαιδευτικού. Από τότε μέχρι και σήμερα αφιερώθηκα στην διδασκαλία των μαθηματικών σε μαθητές όλων των τάξεων, τόσο σε ομαδικό όσο και σε επίπεδο ατομικής ενίσχυσης.
Χόμπυ μου η μαγειρική και η απόλαυση του αθροίσματος όλων αυτών των υλικών και κυρίως η ενασχόλησή μου με τα παιδιά μου και τα 10 ανήψια μου.